KULTURA I OBRAZOVANJENAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

“Zbogom školo do jeseni” ove će se godine održati u Slatini

Na kolegiju ravnatelja osnovnih i srednjih škola održanom u Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije, dogovoreno je da će domaćin ove manifestacije biti Osnovna škola Eugena Kumičića.

Tradicionalna manifestacija kojom se obilježava kraj školske godine, ali i nagrađuju najbolji učenici osnovnih i srednjih škola na području Virovitičko-podravske županije “Zbogom školo do jeseni”, ove će se godine održati u Slatini.

Na kolegiju ravnatelja osnovnih i srednjih škola održanom u Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije, dogovoreno je da će domaćin ove manifestacije biti Osnovna škola Eugena Kumičića i to 14. lipnja od 19:00 sati.

Najbolji učenici prošlogodišnje, jubilarne 30. manifestacije “Zbogom školo do jeseni”, podsjetimo, bili su Dora Bačani (učenica OŠ Eugena Kumičića Slatina), Sara Malek (učenica Strukovne škole Virovitica – trogodišnji program), Luka Šabić (učenik Srednje škole Marka Marulića Slatina – četverogodišnji program) i Toni Podnar (učenik 6. razreda Glazbene škole Milka Kelemena Slatina), dok su u kategoriji najboljih školskih sportskih društava osnovnih i srednjih škola slavili “IBM” iz Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić Virovitica i “Tehničar” iz Tehničke škole Virovitica. (mk)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button