DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Zbogom nogometu Zorana Mandića, Dragana Kraljika i Damira Kelave

Danas (2.6.) je u Mikleušu odigrana jedna uistinu posebna revijalna utakmica u kojoj su svoje posljednje minute na voljenom zelenom tepihu odigrali Dragan Kraljik, Zoran Mandić i Damir Kelava.

Ovaj trojac odlučio je reći svoje posljednje zbogom nogometu, sportu kojem je posvetio veći dio svog životnog vijeka. Kako je prije početka ove utakmice u kojoj su se sastali veterani Mikleuša i Slatine rekao Drago Kraljik, sva trojica su svoj nogometni put započeli prije gotovo 50 godina u Slatini, da bi priča došla do svog kraja u Mikleušu gdje su u smiraju karijera odigrali svoje posljednje utakmice. Skupilo se tako danas u Mikleušu puno prijatelja i igrača s kojima je navedeni trojac dijelio svlačionicu, nogometni travnjak i nebrojeno puno životnih priča. Neki su bez obzira na pozne igračke godine svukli ”civilku” i spremno uskočili u kopačke kako bi i oni odali počast i još jednom zaigrali sa svojim prijateljima, a bilo je tu i dragih prijatelja koji nisu mogli igrati, ali su isto tako došli čestitati trojcu na svemu onom ostvarenom u bogatim nogometnim karijerama.

Domaćini su slavljenicima uručili i prigodne poklone. Od cvijeća, plaketa, pa sve do simboličnih ”klinova” za kopačke. A rezultat? Danas rezultat definitivno nije bio niti u drugom planu. Danas je završila jedna lijepa duga priča koju će još dugo prepričavati generacije koje dolaze, priča o Dragi Kraljiku, Zoranu Mandiću i Damiru Kelavi…

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button