CORONAVIRUS INFONASLOVNICA

Zbog povećanog interesa i veće dostupnosti, ovaj tjedan će se otvoriti dodatni punktovi za cijepljenje u Pitomači, Virovitici i Slatini, doznajte termine i lokacije

  • Bilježimo povećan interes za cijepljenje, te smo stoga, na sjednici Civilne zaštite Virovitičko-podravske županije odlučili, za ovaj tjedan, otvoriti dodatne punktova za cijepljenje u Pitomači, Virovitici i Slatini – kazao nam je dr. Miroslav Venus, ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Sveti Rok VPŽ i član Stožera civilne zaštite VPŽ.

Tako će se otvoriti cijepni punkt u Pitomači (Zgrada Doma zdravlja VPŽ), gdje će već ovaj petak, 12. studenog, liječnici obiteljske medicine, cijepiti od 13,00 do 15,00 sati.
U Virovitici se otvara još jedan dan „na Viroexpu“, gdje će se protiv COVIDA-19 cijepiti i ovaj četvrtak (11. studenog) od 14,00 do 19,00 sati. Osim toga, u subotu 13. studenog, cijepit će se u Zavodu za javno zdravstvo Sveti Rok VPŽ, od 8,00 do 11,00 sati u Virovitici.
Istodobno, U Slatini će se uz uobičajene termine, cijepiti i ove subote od 8,00 do 11,00 sati u prostoru Zavoda za javno zdravstvo Sveti Rok.
Osim toga, u Ljekarni Plantak, uz prethodnu najavu, moći će se cijepiti i ovaj četvrtak (11. studenog) od 16,00 do 19,00 sati. Cjelokupan raspored cijepljenja na području Virovitičko-podravske županije, možete vidjeti OVDJE. (www.vpz.hr, Fotografija: Ilustracija: Kristijan Toplak)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button