NASLOVNICASERVISNE INFORMACIJE

Zbog orezivanja krošnji stabala uz rub parka, u petak, 26. veljače privremeno se zatvara promet na križanju Papučke i Ulice Ante Kovačića u Slatini

Upravni odjel za razvoj Grada Slatine, Odsjek za komunalni sustav obavještava građane da će u petak, 26. veljače promet na križanju Papučke i Ulice Ante Kovačića u Slatini, od križanja s Ulicom Ane Katarine Zrinski do križanja s Ulicom Marije Jurić Zagorke, kao i dio parkirališta u Ulici Ante Kovačića, privremeno biti zatvoren zbog radova na uređenju parka u tom dijelu grada.

Prema nalogu Grada Slatine, djelatnici Slatina koma i Javne vatrogasne postrojbe Slatina, pomoću vatrogasnih ljestvi obavit će orezivanje krošnji na tri stabla lipe koje se nalaze u parku u neposrednoj blizini ceste te ugrožavaju sigurnost vozila i pješaka zbog eventualnog loma dotrajalih grana istih.

Za vrijeme izvođenja radova od 7:30 do 14 sati ili do završetka radova, promet će se u tom dijelu grada odvijati obilaznim pravcima što će biti regulirano prometnom signalizacijom, te u suradnji s Policijskom postajom Slatina.
Obilazni pravac će biti kroz ulice Ane Katarine Zrinski, Matije Antuna Reljkovića, Marije Jurić Zagorke i obrnuto.
(mf/Foto: Grad Slatina)

Related Articles

Back to top button
Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org