NASLOVNICAOPĆINE

”Zaželi 3-Općina Čađavica”: Potpisani ugovori o radu s djelatnicama zaposlenima kroz projekt

Projekt ”Zaželi 3-Općina Čađavica” započeo je 21.12.2022. godine potpisivanjem ugovora o financiranju, a danas, 10.1.2023. godine  je u prostorijama Općine Čađavica obavljeno potpisivanje ugovora o radu s djelatnicama zaposlenima kroz projekt. Na potpisivanju ugovora nazočio je i načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević. 
 
Sama provedba projekta trajati će 7 mjeseci, od dana potpisa ugovora s Ministarstvom rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje.
 
Projekt ”Zaželi 3-Općina Čađavica” nastavak je na na projekte ”Zaželi-Općina Čađavica” i “Zaželi 2-Općina Čađavica”, koji su se provodili do sada na području općine Čađavica.
 
Projekt je u potpunosti financiran iz Europskog socijalnog fonda, putem ”Programa zapošljavanja žena faza 2” unutar Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, a ukupna vrijednost projekta je 491.808,00 kuna (65.274.14 eura). Partneri na projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanja Područni ured Virovitica i Centar za socijalnu skrb Slatina.
 
U sklopu projekta zaposleno je 10 žena s područja općine Čađavica te voditeljica projekta. Ukupno je projektom obuhvaćeno više od 60 krajnjih korisnika koje zaposlenice svakodnevno obilaze i odrađuju stvari, a koje oni sami ne bi mogli obaviti.
mf (adf; Općina Čađavica)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button