NASLOVNICAOPĆINE

“Zaželi 2 – Općina Čađavica” – U sklopu projekta zaposleno je 10 žena s područja općine Čađavica te voditelj projekta

Projekt „Zaželi 2 – Općina Čađavica“ provodi se na području Općine Čađavice od 22.2.2021.g. a sama provedba projekta trajati će do 22.3.2022.g., ukupno 13 mjeseci od dana potpisa ugovora s Ministarstvom rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje.

Projekt „Zaželi 2 – Općina Čađavica“ nastavak je na na projekt „Zaželi – Općina Čađavica“ koji se provodio ukupno 30 mjeseci, sve do samog početka ove godine i koji se pokazao iznimno korisnim za sve uključene u projekt.

Projekt je u potpunosti financiran iz Europskog socijalnog fonda, putem „Programa zapošljavanja žena faza 2“ unutar Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali“, a ukupna vrijednost projekta je 917.350,00 kuna. Partneri na projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanja- područni ured Virovitica i Centar za socijalnu skrb Slatina.

U sklopu projekta zaposleno je 10 žena s područja općine Čađavica te voditelj projekta. Ukupno je projektom obuhvaćeno više od 70 krajnjih korisnika koje zaposlenice svakodnevno obilaze i odrađuju stvari koje oni sami ne bi mogli obaviti.

Ciljanoj skupini zaposlenica kroz projekt će se omogućiti osposobljavanje kojim će unaprijediti svoje socijalne, kognitivne, emocionalne, kreativne vještine i znanje te povećati mogućnost zapošljavanja nakon završetka projekta.

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button