DOGAĐANJANASLOVNICA

Završna riječ sa sajma Viroexpo

Dok je gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić iskoristio posljednji dan Viroexpa za promociju grada obilaskom sajma i sklapanjem novih kontakata, u programu Radio Slatine gostovao je njegov zamjenik Bojan Plantak koji je također sajam ocijenio vrlo uspješnim.

Kako je gradonačelnik Ostrošić u jučerašnjoj emisiji naglasio iznimnu važnost zajedničkog nastupa Grada Slatine s gradskim institucijama poduzetnicima, obrtnicima i udrugama, tako je i dogradonačelnik Plantak istaknuo vrijednost ovakvog nastupa gdje se ostvaruju kontakti prvenstveno u krugu našeg područja a potom i puno šire što u konačnici donosi nove prilike za širenje posla svakom pojedinom poljoprivredniku, obrtniku, poduzetniku… kako bi osigurali što kvalitetniji život svojim, i obiteljima svojih zaposlenika.

Moram pohvaliti sajam i njegove organizatore koji se trude da svake godine bude sve bolji i uspješniji, a ove je godine nadmašio sva očekivanja, te svatko ponaosob može zaista pronaći nešto za sebe.“ – istaknuo je dogradonačelnik Plantak.


Podsjećamo da se na sajamskom prostoru Grada Slatine od 200 četvornih metara uz Grad Slatinu, GRAS, Turističku zajednicu grada Slatine, Pučko otvoreno učilište Slatina i Slatinski informativni centar predstavljaju i tvrtke Marinada d.o.o. i Zlatna nit d.o.o., zatim obrti Gile, Asel, Sandrini kolači, Dječji centar Maja i Željkini kolači, obiteljska poljoprivredna gospodarstva Kufner, Vašarević, Dimitrijević i Mirkajlović, te Udruga pčelara Lipa Slatina, a svojim su dolaskom potporu gradskom zajedništvu dali i članovi Izviđačkog odreda Lisice Slatina čiji je voditelj Denis Cukor također gostovao u programu Radio Slatine i predstavio njihov rad.

Magic Leon poznati youtuber također je gostovao na sajamskom prostoru Grada Slatine gdje je svojom pojavom oduševio svoje fanove. Tako su se Leon i Monika fotografirali s brojnim obožavateljima te im podijelili autograme.

Slatinsko kino pripremilo je i nagradnu igru za posjetitelje sajma koju je u programu Radio Slatine predstavila ravnateljica POU Slatina Danijela Fabric-Fabijanac. U nagradnoj igri nagrade su bile 4 mjesečne kino ulaznice.
Tako je gradonačelnik Slatine Denis Ostrošić jučer izvukao dva sretna dobitnika, a danas su još dva sretna dobitnika izvukle male posjetiteljice sajma, naše Slatinčanke Maja i Nina.

Za dobro raspoloženje na gradskom štandu pobrinuo se TS Kontra, a kakva je bila atmosfera posljednjeg dana sajma pogledajte u našoj fotogaleriji.
(mf/Foto: Mario Poljak, Boris Presečan, Saša Šoltić, Mihaela Feldi)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button