DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Završila akcija UDVDR-a Slatina “Dragovoljci za najmlađe”

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak Slatina jučer (21.4.) je privela kraju jednomjesečnu humanitarnu akciju “Dragovoljci za najmlađe”. 

Završnica ove itekako hvalevrijedne akcije održana je u paviljonu Parka 136. slatinske brigade, na koju su se odazvale braniteljske i druge udruge s područja grada te brojni građani. Kao zahvalu za donirana financijska sredstva, članovi UDVDR Ogranak Slatina okupljenima su pripremili ukusni roštilj te hladna pića. 

Akciji su se pridružili i slatinski maratonci, Pavo Tutenov i Goran Draksler, koji su po simboličnim cijenama prodavali majice s njihovih brojnih memorijalnih maratona i istrčanih utrka, te financijska sredstva donirali organizatoru. 

– Prikupljenim financijskim sredstvima bit će nabavljen CRP analizator namijenjen za pretragu kod djece te u utorak uručen pedijatrijskoj ordinaciji dr. Željkice Gerenčir koja skrbi za više od 1400 djece. S nabavkom i donacijom ovog uređaja, djeca sa slatinskog područja više neće morati na pregled u Viroviticu – rekao je predsjednik UDVDR Ogranak Slatina Ozren Rastija.

adf

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button