DOGAĐANJANASLOVNICA

Završeni radovi na sanaciji još nekoliko cesta u Slatini i prigradskim naseljima

Danas je gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić u pratnji pročelnika Upravnog odjela za razvoj grada Marina Kokorića i direktora tvrtke Slatina kom d.o.o. Sanjina Hmelika obišao dijelove grada i prigradskih naselja u kojima su završeni radovi na sanaciji cesta, planirani za prvi dio ove 2020. godine.

Naime, u sklopu održavanja komunalne infrastrukture tvrtka Slatina kom je prema nalogu Grada Slatine do sredine lipnja odradila radove na sanaciji cesta na slatinskom području ukupne vrijednosti gotovo pola milijuna kuna.

Nakon završene sanacije makadamskih cesta, novu asfaltnu podlogu dobila je Vinogradska ulica u dužini od 180 m, Stublovačka ulica duljine 135 m, odvojak Ulice lipa duljine 35 m i odvojak Voćinske ulice duljine 40 m, kao i cesta u slatinskom prigradskom naselju Bistrica duljine 170 m.

– Osim poteškoća zbog novonastalih udarnih rupa, građanima su probleme povremeno stvarale i obilne kiše te velika količina vode koja se slijevala i odnosila nasipani kamen s cesta. Ugradnjom nove asfaltne podloge ove su ulice postale pristupačnije te omogućuju kvalitetniji život građana, osobito djeci na putu u školu – istaknuo je gradonačelnik Ostrošić koji se obilaskom terena uvjerio u zadovoljstvo građana obavljenim zahvatima, te najavio kako će u drugoj polovici ove godine biti sanirano još nekoliko ulica i nogostupa u sklopu planiranog redovitog održavanja komunalne infrastrukture.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)


 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button