DOGAĐANJANASLOVNICA

Završeni radovi na križanju ulica Potočani i Kralja Zvonimira u Slatini

Završeni su radovi na križanju ulica Potočani i Kralja Zvonimira u Slatini na izradi betonskog kanala s linijskom rešetkom.

S obzirom da je Ulica Potočani pod upravljanjem Grada Slatine, a Ulica Kralja Zvonimira Županijske uprave za ceste Virovitičko-podravske županije, Grad Slatina je u suradnji sa ŽUC-om i tvrtkom Ceste d.d. Bjelovar kao izvođačem radova, dogovorio postavljanje cestovne rešetke zbog učestalih problema s vodom koja se za vrijeme jačih kiša slijeva niz Ulicu Potočani prema poslovnim prostorima i obiteljskim kućama preko ceste u Ulici Kralja Zvonimira.

Kako bi se otklonile poteškoće s oborinskim vodama koje preplavljuju cestu i stvaraju probleme tamošnjem stanovništvu, na spomenutom križanju je izgrađen betonski kanal i postavljena linijska rešetka s čeličnim okvirom koji će oborinske vode usmjeriti prema odvodnom kanalu u Ulici Kralja Zvonimira.

Vrijednost izvedenih radova iznosi oko 25.000 kuna od čega je Grad Slatina izdvojio preko 13.200 kuna iz svog proračuna.

Za vrijeme izvođenja radova križanje ulica Potočani i Kralja Zvonimira bilo je zatvoreno za promet koji se sada ponovno odvija neometano.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button