DOGAĐANJANASLOVNICA

Završena rekonstrukcija javne rasvjete u bloku ulica Školska – Dravska u Slatini

Igralište u slatinskoj Ulici Andrije Hebranga uskoro dobiva novo ruho

Radovi na rekonstrukciji javne rasvjete u bloku ulica Školska – Dravska u Slatini u potpunosti su završeni.
Radove na ovom projektu vrijedne preko 562.000 kuna Grad Slatina povjerio je slatinskoj tvrtki Betim d.o.o. čiji je direktor Dragan Beneš poveo gradonačelnika Denisa Ostrošića i pročelnika Upravnog odjela za razvoj grada Marina Kokorića u obilazak ulica: Školska, Dravska, Andrije Hebranga, Lovre Matačića, Matije Slatinskog, te Cvjetna II i III, u kojima je obavljena rekonstrukcija javne rasvjete.

– Radovi su većim dijelom obavljeni paralelno s radovima tvrtke HEP Elektra Virovitica koja je radila na izgradnji podzemne elektroenergetske mreže tako da smo izbjegli dvostruko kopanje javnih površina, – istaknuo je Beneš te dodao kako će se u narednom razdoblju dodatno urediti rasvjeta na igralištu u Ulici Andrije Hebranga. Na tom je igralištu potrebna kompletna rekonstrukcija rasvjete koja će se obaviti u što kraćem roku.

U ovom dijelu grada igralište u Ulici Andrije Hebranga je igralište koje je vrlo posjećeno i svakako zaslužuje novo ruho.

– Kutak s dječjim igralištem uredili smo igralima tako da je sada na nivou ostalih uređenih dječjih igrališta u Slatini, a upravo radimo na tome da se i na sportskom terenu podigne jedna kvaliteta što se tiče rasvjete ali i same uređenosti igrališta, – rekao je gradonačelnik Ostrošić, te dodao:

– Korijenje obližnjih stabala i vrijeme učinili su svoje zbog čega je podloga na igralištu ispucala na puno mjesta te više nije adekvatna za sportske aktivnosti djece i mladih. Grad Slatina u svom planu za ovu godinu predvidio je uređenje ovog igrališta koje bi osim nove rasvjete vrlo brzo trebalo dobiti i novu podlogu, – zaključio je gradonačelnik.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

Foto: Javna rasvjeta u bloku ulica Školska – Dravska u Slatini 

Foto: Igralište u Ulici Andrije Hebranga u Slatini

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button