NASLOVNICAOPĆINE

Završen projekt uređenja Mjesnog doma u Šaševu

Prije nekoliko dana završen je projekt uređenja Mjesnog doma u Šaševu, te je dan na korištenje mještanima tog naselja u općini Čađavica.

S načelnikom općine Čađavica Mirkom Rončevićem obišli smo završeno i uvjerili se da će mještani Šaševa uistinu imati predivno mjesto za održavanje raznih aktivnosti.

– Jadan od završenih mjesnih domova na području naše općine je i ovaj u Šaševu gdje smo stavili novu vanjsku stolariju, prenamijenili i opremili postojeću kuhinju, dogradili još jedan sanitarni čvor, stavili nove keramičke pločice u unutrašnjost, stavili nove ploče na plafone, na vanjski dio zgrade smo stavili izolaciju i ožbukali, postavili smo u unutrašnjost dvije klime i centralno grijanje, na ulazni plato smo isto stavili keramičke podne pločice, i još toga, tako da je dom u principu završen. Ukupna vrijednost radova iznosi oko 530.000 kuna. Dom je predan na upotrebu Općini, odnosno mještanima Šaševa i ove subote će se u njemu proslaviti jedan rođendan. Radove je sufinanciralo Ministarstvo regionalnog razvoja s 215.000 kuna, a ostalo su sredstva iz proračuna Općine Čađavica – rekao je načelnik Rončević zadovoljan što je još jedan dom stavljen u funkciju.

Jedino mjesto u općini Čađavica koje još nema dom su Vraneševci, ali je i taj projekt u izradi i bit će nominiran na natječaj te se očekuje da će na njemu proći i da će mještani Vraneševaca imati svoj novi mjesni dom u što skorijem vremenu. (Izvor: Općina Čađavica, foto: D. Fišli)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button