Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
DOGAĐANJANASLOVNICAPROJEKTI I NATJEČAJISPORT

Završen projekt Sportski praznici 2022.

Veliko zanimanje djece je i ove godine bilo za Sportske praznike u Slatini. Ovaj ljetni sportski program se u 2022. godini provodio uz punu podršku Ministarstva turizma i sporta u suradnji sa županijskim školskim sportskim savezima i Školskim sportskim savezom grada Zagreba. Cilj projekta je bio uključiti što veći broj djece u organizirani oblik tjelesne aktivnosti.

Projekt je trajao četiri tjedna – od 27. lipnja do 22. srpnja 2022. godine. Sportske aktivnosti provodile su se na vanjskim i unutarnjim sportskim prostorima Osnovne škole Eugena Kumičića, a u program je bilo uključeno 160 učenika od 1. do 8. razreda iz obje slatinske osnovne škole. Voditeljice projekta bile su profesorice kineziologije Tomislava Medvedović i Mirta Drokan.

Unatoč visokim temperaturama, sve četiri grupe bile su maksimalno popunjene, a djeca svaki dan spremna za različite sportske izazove. Svi učenici dobili su majicu i diplomu za sudjelovanje te izrazili zadovoljstvo i želju za održavanjem Sportskih praznika i sljedeće godine.

(nm/Izvor: Mirta Drokan)

 

 

 

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button