DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Zavada i Šrajer pobjednici memorijala ”Za Dašu”

Nakon više od 14 sati koliko je trajao današnji turnir posljednji su teren kao pobjednici napustili Vatroslav Šrajer i Dino Zavada. Iako su cijelog dana igrali odličan tenis domaći predstavnici Kristijan Petrak i David Rakitničan u finalu ipak nisu mogli parirati sjajnoj kombinaciji iz Donjeg Miholjca i Našica. Za igrati cijelog dana na plus 30 i nešto stupnjeva trebalo je dobro rasporediti snage, a tu su Šrajer i Zavada na raspolaganju imali ”punu rezervu” dok su mladi Slatinčani odigrali finale duboko ”u crvenom”. Osim snage naravno da je na površinu isplivalo i silno iskustvo Šrajera jednog od ponajboljih igrača ovih prostora.

Ono što posebno veseli da je turnir u svim segmentima bio uistinu na zavidnoj razini. Dečki iz teniskog kluba predvođeni predsjednikom Slavenom Mađarićem zaista su učinili sve kako bi i treću godinu za redom priredili događaj dostojan obilježavanja još jedne tužne obljetnice i sjećanja na svog prerano preminulog istaknutog člana Davora Majačića – Dašu. Bilo je tu među brojnim sudionicima Dašinih prijatelja koji su došli samo zaigrati bez obzira na rezultat kako bi odali počast svom nikad zaboravljenom prijatelju, a bilo je tu i renomiranih tenisača, Dašinih poznanika s brojnih turnira, koji su se stigli boriti za pobjednički pehar iz Virovitice, Orahovice, Pitomače, Daruvara, Našica, Donjeg Miholjca…

Potporu slatinskim tenisačima za ovaj su veliki cjelodnevni turnir kao pokrovitelji pružili Grad Slatina i Turistička zajednica grada čiji je pomoćnik direktora Hrvoje Valpovac zajedno s predsjednikom Slavenom Mađarićem i uručio pehare pobjednicima i finalistima.

 

”Za Dašu ” – 2023.

Finale:

Petrak/Rakitničan – Šrajer/Zavada 2:9

 

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button