DOGAĐANJANASLOVNICA

Zasjedalo povjerenstvo za dodjelu stipendija Grada Slatine

U petak 20. siječnja 2017. godine u maloj vijećnici gradske uprave održana je sjednica Povjerenstva za dodjelu stipendija Grada Slatine na kojoj su razmotrene pristigle zamolbe na objavljeni Natječaj.

Natječaj je bio raspisan za ukupno deset stipendija u deficitarnim zanimanjima, a u predviđenom roku pristiglo je devet zamolbi od kojih samo četiri udovoljavaju uvjetima Natječaja.

Stoga je gradonačelnik Ivan Roštaš kao predsjednik povjerenstva predložio ostalim članovima da se odmah raspiše novi Natječaj za još deset stipendija u akademskoj 2016./2017. godini.

Isto tako, gradonačelnik Roštaš je članovima Povjerenstva iznio prijedlog za promjenu Odluke o stipendiji Grada Slatine u pravcu povećanja cenzusa za dodjelu stipendije sa 2.000 na 2.500 kuna po članu obitelji, kako bi se većem broju studenata omogućilo stipendiranje iz proračuna Grada Slatine.

Povjerenstvo je jednoglasno prihvatilo prijedloge i dalo punu potporu izradi prijedloga izmjena Odluke o stipendiji Grada Slatine u pravcu povećanja cenzusa kako bi se ista mogla primijeniti odmah početkom naredne akademske godine.

Natječaj možete pronaći  na slejdećoj poveznici: TEKST NATJEČAJA(www.slatina.hr)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button