DOGAĐANJAFOTO GALERIJENASLOVNICASPORT

Započelo vruće Staroškolsko 2024.

Danas je započeo malonogometni turnir Staroškolsko. Unatoč silno teškim vremenskim uvjetima odigrano je svih 14 najavljenih utakmica, a dosta njih plijenilo je neizvjesnošću posebice one u veteranskoj konkurenciji.

U prestižnoj seniorskoj konkurenciji vidjeli smo da OPG Vengert ponovno ima jaku ekipu koja će pokušati ići do kraja. Na tom putu neće joj biti nimalo lako s obzirom da je Error 404 silno motiviran da obrani prošlogodišnji naslov što se odmah vidjelo u utakmici protiv Miholjca. Tuborg je pošteno izmiješao karte i izvadio neke nove adute kojima će pokušati pomrsiti račune navedenim favoritima. Jedan od tih jakih aduta je Domagoj Ninčević koji je ponovno pokazao o kakvoj se klasi radi. Willy iz Ćeralija jednostavno nije imao sreće što su ga dopala dva strašno jaka protivnika i družina predvođena Karamarkovićem već se prvog dana oprostila od turnira.

Kod veterana čak tri put su na vreli beton ”staroškolskog” istrčali Prekretači. Družina iz lokalnog kafića skupo je prodala svoju kožu u utakmicama protiv Šumarstva Jelić i Slatinske banke no u trećem ogledu više nije imala snage oduprijeti se  igrački ”širem”, ali i svježijem protivniku Male škole futsala. Inače do dva zaslužena boda vodio ih je raspoloženi strijelac Slaven Služek. Dudovo bure uspjelo je dobiti Slatinsku banku, ali ne i Šumarstvo Jelić. Koban po njihove ambicije bio je Dinko Pandur strijelac jednog, ali jako vrijednog gola.

Turnir se nastavlja u subotu u 16 i 35 također utakmicama po skupinama.

Staroškolsko 2024.

Petak 21. 6. – 1. dan

REZULTATI:

U-17

Kamikaze  – Bumbari 1:0

Lounge bar Nino – Keramika Đokić 1:0

Kamikaze – Veni vidi vici 0:0 (3:2-6m)

U-19

CB Bolero – CB Tano 1:0

Žestoki – Senza gambe 2:1

CB Bolero – Veni vidi vici 1:1 (3:2-6m)

Seniori

OPG Vengert – CB Willy Ćeralije 2:0

Error 404 Lounge bar Nino – NK Miholjac 5:0

CB Willy Ćeralije – Tuborg united Bistro Pajo 0:4

Veterani

Slatinska banka – Dudovo bure 1:2

Šumarstvo Jelić – Prekretači CB Lopta 2:2 (1:2-6m)

Prekretači CB Lopta – Slatinska banka 1:1 (1:3-6m)

Šumarstvo Jelić – Dudovo bure 1:0

Mala škola futsala – Prekretači CB Lopta 3:0

 

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button