DOGAĐANJANASLOVNICA

Započelo projektiranje nove led javne rasvjete u Gornjem gradu u Slatini

Danas je u Gradskoj upravi Grada Slatine zaključen Ugovor o izradi projektne dokumentacije za izgradnju javne rasvjete u bloku ulica u Gornjem gradu u Slatini, kojim su obuhvaćene sljedeće ulice: Jakova Gotovca (do raskrižja s Ulicom Ribnjak), Matice Hrvatske, Grofa Janka Draškovića, Papučka, Grigora Viteza i Miroslava Kraljevića.
Ugovor su potpisali slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić i Snježana Stipeč, direktorica tvrtke Arhis d.o.o. Slatina koja je zadužena za izradu Glavnog projekta za pribavljanje građevinske dozvole čija je ukupna vrijednost 81.250 kuna s PDV-om, a rok izrade je 5 mjeseci.

Potpisivanju ugovora nazočili su i pročelnik Upravnog odjela za razvoj grada Marin Kokorić i voditeljica Odsjeka za prostorno uređenje Vesna Klement.

– Radi se o kvartu s preostalom najstarijom javnom rasvjetom na području Slatine. Izradom projektne dokumentacije i dobivanjem građevinske dozvole započinje projekt izgradnje nove ekološke i energetski učinkovite led rasvjete kakvu smo ove godine izgradili i u bloku ulica Školska – Dravska u Slatini, – istaknuo je gradonačelnik Ostrošić te za iduću godinu najavio i početak izgradnje podzemne elektroenergetske mreže, čime će se značajno unaprijediti komunalno-energetski standard ovog dijela grada.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button