DOGAĐANJANASLOVNICA

Započeli radovi na otklanjanju kvara na javnoj rasvjeti na Trgu sv. Josipa u Slatini

U sklopu održavanja javne rasvjete u gradu Slatini koje Grada Slatina obavlja u suradnji s tvrtkom Slatina kom danas su započeli radovi na uklanjanju kvara na javnoj rasvjeti u samom središtu grada, odnosno na dijelu Trga sv. Josipa uz gradski sat.

Naime zbog učestalih kvarova dolazilo je do gašenja javne rasvjete u dijelu ulica Vladimira Nazora i Braće Radić, što je osobito bilo vidljivo za vrijeme božićnih blagdana uslijed opterećenja prilikom paljenja ukrasne rasvjete.

Kako bi se otklonile nastale poteškoće, djelatnici tvrtke HEP Elektra Virovitica detektirali su problem, te su djelatnici tvrtke Slatina kom danas započeli sa zemljanim radovima na otklanjanju uočenog kvara na rasvjetnim stupovima na Trgu sv. Josipa uz gradski sat kojim će se riješiti nastali problem, te se u konačnici osposobiti sva javna rasvjeta na Trgu sv. Josipa i okolnim ulicama.

U planu je i otklanjanje kvara na samom gradskom satu koji na pojedinim stranama pokazuje različito vrijeme budući da je isti povezan s napajanjem iz trenutačno problematične javne rasvjete.

– Budući da će se ponovno osposobiti stupovi javne rasvjete koji se nalaze uz gradski sat i uz pješački prijelaz od gradskog sata prema Parku 136. slatinske brigade boljom osvijetljenošću osigurat će se i veća sigurnost na samim pješačkim prijelazima u sklopu kružnog toka u središtu grada, – istaknuli su prilikom obilaska započetih radova komunalni redar Grada Slatine Zoran Filković i slatinski dogradonačelnik Ilija Nikolić koji je tom prigodom najavio daljnje radove na uređenju samog centra Slatine u sklopu kojih je planirano i uređenje zelenog otoka na kružnom toku koji bi trebao dobiti novi izgled.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button