DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Zajednica športskih udruga Slatina okuplja više od 1.600 registriranih sportaša i rekreativaca

Zajednica športskih udruga Slatina jučer je u restoranu Stari podrum pod vodstvom predsjednika Zajednice Ivana Laha i tajnika Željka Stipanića održala svoju redovnu godišnju izvještajnu Skupštinu.

Na Skupštini je izneseno izvješće o radu i financijsko izvješće za 2016. godinu, te plan rada i financijski plan za 2017. godinu koji su jednoglasno prihvaćeni od strane članova Zajednice.

Skupštini je prisustvovao i pročelnik ureda gradonačelnika Radenko Pavić koji je pohvalio dosadašnji rad vodstva Zajednice i udruga koje se okupljaju unutar zajednice te naglasio da će Grad Slatina i dalje u okviru realnih mogućnosti proračuna nastaviti podupirati rad klubova sa područja grada u kojima svakodnevno trenira i nastupa veliki broj mladih. Poželio im je i što bolje sportske uspjehe.

Zajednica športskih udruga Slatina trenutačno skrbi o 25. klubova (udruga), koji djeluju i rade na području Grada i prigradskih naselja. U istim djeluje oko 1.600 registriranih sportaša i rekreativaca koji su dobar temelj razvoju i budućnosti slatinskog sporta i rekreacije.

Najveća pozornost Zajednice usmjerena je na rad s mlađim uzrasnim kategorijama te je takve projekte i financijski više stimulirala i podržavala.

Veliki broj mlađe populacije aktivni je sudionik velike većine sportskih događanja i nositelj ne samo masovnosti nego i kvalitete i uspjeha, kako u pojedinačnim tako i u ekipnim sportovima što je vidljivo i prilikom proglašenja najboljih sportašica, sportaša i sportskih ekipa grada Slatine, kada je dodijeljeno puno priznanja u mlađim uzrasnim kategorijama. (mk / Foto: Marijo Kokorić)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button