POLITIKA

Zahvala biračima Daria Vrbaslije

Poštovani Slatinčani, drage Slatinčanke,

u nedjelju smo imali jedinstvenu priliku uzeti sudbinu grada u svoje ruke. Veliki dio vas je pokazao da to i želi. Pokazali ste da je vrijeme za promjenu. Prepoznali ste ideju, program, volju, želju i hrabrost mladih Slatine koji će u Gradskom vijeću zasigurno opravdati vaše povjerenje.

Hvala vam na tome 1389 puta.

Danas, kada su se napokon slegli dojmovi, možemo reći da smo odradili ogroman posao. Odradili smo ga sami. Rezultati su nadišli naša očekivanja i više smo nego zadovoljni. Pet mandata u novom sazivu Gradskog vijeća najvažnija je karika u kreiranju politike i života grada iduće 4 godine. Proanalizirali smo izborne rezultate, usporedili ih s onima od prije 4 godine i zaključili da uistinu nismo “zagrabili” ni u čije biračko tijelo, nego da smo probudili glasače koji do sada nisu izlazili na izbore. To je naše biračko tijelo. Vi, dragi sugrađani, koji ste dali svoj glas nama dali ste nam i legitimitet, pokazali ste da ipak imamo vjerodostojnost koju su nam do prije tri dana pojedinci osporavali. Na tome vam hvala.

Gledajući u budućnost u kojoj se naziru pozitivne promjene, na kojima ćemo inzistirati, krećemo u nove pobjede, spremni odlučivati i utjecati na sve male i velike stvari koje će Slatinu vratiti Slatinčanima i Slatinčane iz bijelog svijeta u Slatinu. Spremni smo i želimo raditi na tome.

Zato dragi sugrađani pozivam vas da 4. lipnja svi izađete na izbore i glasate prema svojoj savjesti jer u ovom trenutku svaki glas je važan.

Vrijeme je!

Sve za Slatinu, Slatinu nikome ni za što!

#DAzaSLatinu

 Dario Vrbaslija

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button