NASLOVNICAOD SVEGA POMALOŽUPANIJA

Za svoj rad u HGSS-u Stjepan Gal će dobiti Povelju zahvalnosti VPŽ

Virovitičko-podravski župan Igor Andrović donio je Odluku o dodjeli Povelja zahvalnosti Virovitičko-podravske županije. One će se dobitnicima uručiti na svečanoj sjednici Županijske skupštine VPŽ u povodu obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije.

Povelje zahvalnosti Virovitičko-podravske županije dodjeljuju se:

  • Za izniman doprinos razvoju obrtništva Zlatarsko-trgovačkom obrtu „Barčan“ vlasnika Edvarda Željka Barčana iz Pitomače.
  • Za izniman doprinos razvoju športa Darku Međimorcu iz Virovitice.
  • Za izniman doprinos i ostvarene rezultate u djelatnosti gorske službe spašavanja kroz djelovanje potražnog tima HGSS-a Stanica Orahovica Stjepanu Galu iz Slatine.
  • Za izniman doprinos razvoju informativnih djelatnosti te medijskoj promociji Virovitičko-podravske županije Leopoldu Siniši Škrinjariću iz Korije.
  • Za izniman doprinos i ostvarene rezultate u djelatnosti odgoja i obrazovanja Ivanu Kućanu iz Virovitice i Zorislavu Milkoviću iz Orahovice.
  • Za iznimna ostvarenja i postignute rezultate u razvoju mažoret sporta na domaćim, europskim i svjetskim natjecanjima Udruzi virovitičkih mažoretkinja iz Virovitice.

(nm/Izvor: www.vpz.hr)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot