DOGAĐANJANASLOVNICA

Za projekt „Uređenje društvenog doma u Novom Senkovcu“ Gradu Slatini odobrena sredstva Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije objavilo je poziv za iskaz interesa za financiranje projekata prema „Programu održivog razvoja lokalne zajednice“.

Cilj Programa održivog razvoja lokalne zajednice je pridonijeti gospodarskoj, socijalnoj i demografskoj revitalizaciji potpomognutih područja u skladu s njihovim razvojnim posebnostima.

Program je koncipiran kao odgovor na razvojne prioritete lokalne i područne razine i predstavlja podršku u unapređenju društvene, javne, komunalne, socijalne i okolišne infrastrukture, te razvoju infrastrukture kao preduvjeta za ulaganja i gospodarski oporavak.

Grad Slatina je 15. siječnja 2021. godine u sklopu Poziva prijavio projekt „Uređenje društvenog doma u Novom Senkovcu“.
Odlukom ministrice Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije Nataše Tramišak od 3. ožujka 2021. godine, Gradu Slatini su odobrena sredstva u iznosu od 150.000,00 kuna.

Podsjećamo kako radovi na društvenom domu obuhvaćaju građevinsko-obrtničke, elektrotehničke, radove na vodovodu i kanalizaciji, ugradnju novih prozora i vrata te izvedbu fasade na cijeloj zgradi i unutarnje uređenje jedne dvorane u prizemlju. Uređenjem društvenog doma u Novom Senkovcu doprinijet će se kvaliteti života ruralnog područja i njegovom razvojnom potencijalu za druge aktivnosti.
(mf/Izvor: Grad Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button