CORONAVIRUS INFONASLOVNICAŽUPANIJA

Za povratak stigla 21 prijava: Izuzev nekoliko područnih škola te dvije matične, na području VPŽ, učenici neće ponovno u školske klupe od 11. svibnja, nastavlja se škola na daljinu

Na području Virovitičko-podravske županije, izuzev nekoliko područnih škola, te dvije matične (Orahovica i Pitomača gdje se je za nastavu prijavilo ukupno 7 učenika) od 11. svibnja učenici od 1. do 4. razreda neće u školske klupe, te će se škola na daljinu nastaviti i nadalje. U svim matičnim osnovnim školama, izuzev već spomenute Orahovice (petero) i Pitomače (dvoje učenika), nakon provedene ankete, koju su proveli učitelji, roditelji učenika su se izjasnili da se nastavi „škola na daljinu“.

Od 11. svibnja, ako se, ipak, ne odluči drukčije, u školu će petero učenika u Osnovnoj školi Ivana Brlić Mažuranić u Orahovici i dvoje učenika u matičnoj školi Petra Preradovića Pitomača. Osim njih, još 14 đaka u područnim školama (PŠ Rogovac – 3 učenika; PŠ Otrovanec – 4; PŠ Sedlarica – 4,PŠ Kladare -3) trebalo bi od 11. svibnja nastaviti nastavu u školskim klupama. U slučaju novih informacija, pravodobno ćemo informirati i učenike i njihove roditelje. (mk, www.vpz.hr, Fotografija – ilustracija)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button
Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org