NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

YESen u hEPIcentru – zabava za cijelu obitelj

Grada Slatina i Turistička zajednica Grada Slatine uz suorganizaciju Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom VPŽ i Radio Slatine, premijerno u Slatinu, točnije u EPIcentar Sequoia, donose mirise i okuse jeseni. Riječ je o manifestaciji „YESen u hEPIcentru“ koja će svojim bogatim programom razveseliti sve Slatinčane i sve posjetitelje naše destinacije.

Najpoznatija sekvoja u Hrvatskoj tako će u nedjelju, 17. 10., od 13 sati postati domaćin kestenijade, dječje radionice, sajma domaćih proizvoda i rukotvorina i ostalih programa koje su organizatori pripremili kako bi ovaj događaj imao obilježje zabave za cijelu obitelj. Najmlađi posjetitelji će moći uživati i u zabavi na popularnim „napuhancima“ i vrtuljku, a oni malo stariji će imati priliku odmjeriti snage u natjecanju u obaranju ruku gdje će Armwrestling klub Samson iz Donjeg Predrijeva demonstrirati ovaj sport. Organizatori su osigurali i slasno kestenje za sve Slatinčane i njihove goste, kao i obilazak Interpretacijskog centra uz stručno vodstvo.

„Prvi put otkako je izgrađen novi turistički kompleks EPIcentar Sequoia građanima i gostima našeg grada otvaramo vrata Interpretacijskog centra u kojemu će saznati brojne zanimljive činjenice o našem mamutovcu, prepoznatljivom simbolu Slatine, ali i županije. Ovu manifestaciju zamislili smo kao zabavu za cijelu obitelj s obzirom na brojne sadržaje koji će biti zanimljivi djeci, ali i odraslima. Sve ovo smo pripremali u iščekivanju rezultata natjecanja „Hrvatsko stablo 2021. godine“ i iskreno se nadamo da ćemo u nedjelju imati dodatan razlog za slavlje.“ – rekao je Jurica Bosak, direktor TZG Slatine.

Nije ono što očekuješ, a ima sve za savršen vikend! Vidimo se u EPIcentru Sequoia!

PROGRAM:

13:00 – Otvorenje manifestacije

14:00 – Likovna radionica za djecu

14:00 – 15:00 – Prezentacija obaranja ruku i obuka, prijava natjecatelja

14:00 – Stručni obilazak Interpretacijskog centra

15:00 – Natjecanje u obaranju ruku

15:00 – Stručni obilazak Interpretacijskog centra

16:00 – Stručni obilazak Interpretacijskog centra

16:30 – Proglašenje pobjednika Natjecanja u obaranju ruku

17:00 – Izložba dječjih radova i podjela slatkih paketića

(mf/Izvor: TZG Slatine)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button