DOGAĐANJANASLOVNICAOPĆINEUDRUGE

Winter party kod MK “Zvijeri” Čađavica

Jučer (subota) smo se provozali do Čađavice na Winter party kod Moto kluba “Zvijeri”.

Bajkeri su se počeli okupljati oko 19 sati, a budući da je bila topla i vedra večer, neki su se usudili doći i motorima.

Ovaj klub je osnovan 19. ožujka 2010. godine, tako da je ovo bila i proslava njihovog 13. rođendana.

– Ovo je deseti po redu Winter party jer smo imali pauzu od 3 godine zbog pandemije Covid-19. Ali svake godine se trudimo obilježiti rođendan našeg kluba, tako da smo ugostili dosta naših prijatelja bajkera i bajkerica. Za njih smo priredili i piće dobrodošlice, već tradicionalni čobanac, pa čak i go-go plesačice – govori nam predsjednik kluba Hrvoje Herbaj.

Kada je klub osnovan, te sada već davne 2010. godine, prvi predsjednik kluba je bio Mario Peić koji je i danas član kluba i trenutno je na poziciji zamjenika predsjednika. Kasnije je nakon 4 godine poziciju predsjednika preuzeo Mario Sever koji, nažalost, više nije s nama jer je tragično preminuo na motociklu. Nakon toga je Petar Rončević preuzeo funkciju predsjednika, a sada je predsjednik Hrvoje Herbaj koji nam i priča kronološku priču kluba.

– Od Općine Čađavica smo dobili prostor gdje se možemo okupljati, koji smo adaptirali i uredili tako da nama i našim gostima bude ugodno za druženje. Trenutno imamo 14 članova i svi smo jednako aktivni. Svake godine u sklopu blagdana Petrovo, koji je i ujedno dan općine, aktivno sudjelujemo u obilježavanju tog blagdana, organiziramo defile kroz područje naše općine i ugošćujemo bajkere iz ostalih klubova i svi su dobrodošli – priča nam Hrvoje.

U suradnji s Općinom Čađavica svake godine pred Uskrs organiziramo “Moto Zečeve” i darujemo djecu i obitelji koji su slabijeg imovinskog stanja. Upravo smo sada u fazi priprema – nadodaje Hrvoje.

Na području naše županije djeluje pet Moto klubova: MK “Speed” iz Slatine, MK “Kumovi” iz Virovitice, MK “Alka” iz Špišić Bukovice, MK “Zvijeri” iz Čađavice i novoosnovani klub MK “Respect” također iz Slatine. Malo je poznato da su ti klubovi povezani i da surađuju kada su u pitanju bilo kakve humanitarne akcije, a također su složni, međusobno se druže i pomažu jedni drugima.

To je također hvalevrijedna informacija koju je s nama podijelio Hrvoje, koji je unatoč gužvi odvojio par minuta da popriča s nama.

Za vrijeme našega razgovora, party se sve više zagrijavao, počeli su stizati i prvi gosti, dobro raspoloženi za bajkersko druženje koje će potrajati dugo u noć, a za dobro raspoloženje bilo je zadužen sastav “Rockeri”.

(Tekst i foto: Ratka Turk)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot