DOGAĐANJAFOTO GALERIJENASLOVNICAUDRUGE

WINTER LOUD EDITION: Kraj još jedne glasne godine za Udrugu mladih Krik

Završetak godine obično nosi zvuke blagdanskog veselja, no i ove godine je Udruga mladih Krik odlučila prekršiti to pravilo i označiti kraj 2023. godine uz drugi po redu Winter Loud Edition – zimsku verziju Loud Festa!

U petak, 22. prosinca, Night Club Alcatraz u Slatini postao je epicentar glasnih nota, specifičnih ritmova i pravog glazbenog adrenalina.

Uzbudljivi lineup većinom dosad neafirmiranih bendova uspio je zapaliti pozornicu, a mladi su imali priliku uživati u raznolikosti glazbenog izričaja.

Orahovački heavy metal bend Cageheart je prvi probio tišinu te je postavio ton za ostatak večeri. Nakon njih su nastupili bendovi K’o Zmaj, Moxie 8 i Đutko i plodovi zemlje koji su nastavili donositi svoj glazbeni pečat na zadovoljstvo brojnih mladih koji su i ove godine došli poslušati što su to vrijedni krikovci pripremili za kraj ove godine.

Udruga mladih Krik prije samo godinu dana obećala je da će im Loud Fest postati njihov tradicionalni glazbeni festival putem kojeg će dijeliti strast prema dobrim zvucima i širiti glazbene vidike lokalnoj zajednici, posebno mlađoj populaciji, a možemo vidjeti da se tog obećanja i drže.

Ova alternativna glazbena avantura nije samo označila kraj još jedne godine, već je otvorila vrata novim glazbenim avanturama koje će Udruga mladih Krik zasigurno pripremiti u godinama koje dolaze.

(Tekst: Nikolina Mažar, Foto: Marijeta Jukić)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button