Home / NASLOVNICA / Vukomanović i Knežević bez milosti prema bivšem klubu

Vukomanović i Knežević bez milosti prema bivšem klubu

U svojevrsnoj generalnoj probi tjedan dana prije početka prvenstva Slatina je jučer na domaćem terenu ugostila Papuka iz Orahovice. Bez obzira na predznak prijateljski ovaj je susret okupio zavidan broj gledatelja na tribinu slatinskog stadiona, a više razloga za zadovoljstvo nakon 90 minuta ovog ogleda imali su simpatizeri i trener orahovačkog trećeligaša. I jedni i drugi u posljednju ozbiljnu provjeru prije početka prvenstva ušli su bez nekoliko standardnih prvotimaca, što se posebno osjetilo, ali i vidjelo u igri slatinskog četvrtoligaša. Kvaliteta prikazanog nogometa i nije bila na nekoj razini, no Papuk se u ovom trenutku pokazao kao puno ozbiljnija momčad spremna na izazove natjecateljskog nogometa što se za Slatinu, sudeći po jučerašnjoj utakmici, baš i ne može reći. Bez obzira na dva prilično jeftino primljena gola jedino što možemo pohvaliti kod Slatine je igra obrane koja i nije dozvolila previše čistih prigoda igračima Papuka. Oba pogotka gostiju stigla su iz situacija kada je zaspala visoko postavljena zadnja linija Slatine pa je prvi puta već u 10.minuti sam pred Dumenčića izbio Vukomanović  mirno poentiravši, a drugi put u 65.minuti kada je iz gotovo istovjetne situacije koja je mirisala i na zaleđe utekao još jedan bivši slatinski igrač Ante Knežević također rutinski pogodivši mrežu nemoćnog vratara Slatine. U samoj završnici uporni Potočki uspio je konačno otarasiti se pratnje i doći u izglednu poziciju u kojoj biva nepropisno zaustavljen od strane gostujuće obrane. Siguran izvođač najstrože kazne za konačnih Slatina 1 Papuk 2 bio je Jendrašić.

Osim navedenog gola s bijele točke plaši podatak da domaćini nisu pošteno zapucali u gotovo 90 minuta ove žustre, ali i ne baš gledljive utakmice. Što se tiče pojedinačnih dosega valja istaknuti gostujućeg veznjaka Ninčevića koji je čuvao ključeve sredine terena vješto razigravajući svoja brza krila no koja se zahvaljujući već spomenutoj dobroj igri slatinske obrane baš i nisu naigrala, barem kada gledamo konačnu statistiku.

Pred trenerom Pemperom i njegovom družinom još je puno posla, a stvari bi trebale postati puno pozitivnije povratkom na teren nekoliko za sada ozlijeđenih prvotimaca.

 

Prijateljska utakmica

 

SLATINA               1

PAPUK                  2

SLATINA Stadion Antuna Tone Butorca. Gledatelja: 200. Sudac. Goran Loparac (Sladojevci). Pomoćnici: Valent i Pastuović. Strijelac: 0:1 – Vukomanović (10), 0:2 – Knežević (65), 1:2 – Jendrašić (86-11m).

SLATINA: Dumenčić, Petrinjak, Jozić, Menegati, Šimek, Jendrašić, Hodak, Pecolaj, Javorović, Dijanešić, Jukić (još su igrali: Potočki, A.Šaponja, Bogati, S.Šaponja, Šuntić). Trener: Damir Pemper

PAPUK: Mehmedi, Podboj, Špoljarić, Krsnik, Bušljeta, Ninčević, Vukomanović, Rukavina, Čavić, Zebec, Rupčić (još su igrali: Mimić, Knežević, Periša, Marinić, Mahaček). trener: Darko Krsnik

dj

Foto: Damir Jukić

x

Check Also

Grad Slatina otvorio novu telefonsku liniju za prijavu komunalnih problema

Grad Slatina potpisao je Ugovor o posebnim tarifama s tvrtkom Skynet Telekomunikacije d.o.o. o uspostavi ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org