DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Vruća večer slatinskog turnira

Nakon kraće pauze odmah drugog natjecateljskog dana slatinski je nadaleko poznati turnir dostigao ”radnu temperaturu”. Odnosi se to i na posjetu, a još više na zbivanja na terenu legendarne dvorane.

Naime sva četiri susreta glavnog dijela programa položila su ispit i to s visokom ocjenom.

Publika je u ogledu Baksuza i Pomalo mogla vidjeti mnoštvo igrača koji se nekoć žarili i palili ovim turnirom, a sad to isto čine i u veteranskoj konkurenciji. Ipak od sve te sile zvijezda jedna je ipak zasjala drugačijim sjajem zaslijepivši Baksuze te odvevši svoju momčad Pomalo do pomalo iznenađujuće pobjede kontra branitelja naslova.  Radi se o Danijelu Podmanickom koji je s dva gola riješio ovu šahovsku bitku.

Taxi Roko je pružio solidnu predstavu no to ipak nije bilo dovoljno za ugroziti čvrsti Tuturutu. Zanimljivo je to da su utakmicu odlučili golovima tri najmlađa člana Tuturutua, posebice je lijep bio prvi za vodstvo Benjamina Mudrog, no ton njihovoj nepopustljivoj igri ipak su davali oni iskusniji.

Pravi rat na rubu eskalacije vodili su na terenu mladi članovi Šumarstva Gusić i prekaljenih haklera Apokalipse. Brojni gledatelji mogli su vidjeti za šta je sve sposoban Marko Jozić, a upravo je iz njegovog nezaustavljivog driblinga i majstorskog poentiranja krenula najveća priča dana i mala senzacija nokautiranja favorita od strane mladaca iz Voćina. Bila je blizu Apokalipsa da se u jednom trenu vrati iz već izgubljene pozicije kada je maestralno dva puta kao leteći vratar zabio Dario Petrović no kada je najviše trebalo popustili su živci njegovim suigračima i tu onda više nije bilo spasa.

Prve minute ogleda Tuborg uniteda i GP Čović izgledale su kao da nas očekuje repriza prethodne utakmice no nakon tog početnog ispitivanja snaga dečki Tuborga zagospodarili su terenom i malim satom futsala još jednom potvrdili visoku kvalitetu. Ponovno je briljirao razigrani Boris Bihar, a da Ivan Čović nije bio raspoložen na vratima mogla je njegova momčad i puno gore proći od konačnih minus dva.

 

  1. ZMNT Slatina  – 2.dan (26.12.)

 

U – 11:

Nk Slavonija Sladojevci –  Nk Slatina II 0:5

 

 

U – 13:

Brk Voćin – Nk Miljevci 2:0

Nk Slavonija Sladojevci – Caffe Bar Titro Virovitica  0:5

 

 

 

U – 15:

Nk Slatina 1- Nk Virovitica 2010. 0:5

Nk Virovitica 2009. –  Kamikaze 2:0

 

 

 

U – 17:

Nk Kutjevo- Veni Vidi Vici 0:1

 

 

Veterani:

Baksuzi Mk Respect Drvo trgovina- Pomalo 1:2 (Ostojić/Podmanicki 2)

 

 

 

Seniori:

Taxi Roko – Tuturutu Termoplast proizvodnja 0:3 (Mudri, Novaković, Ljekaj)

Šumarstvo Gusić – Apokalipsa Fast food Alcatraz 3:2 (Jozić, Tasić, M.Gusić/Petrović 2)

Tuborg utd CB All In Rile mont – GP Čović Bjelovar 4:2 (Tunić, Lejčić/Pranjić, Bihar 2, Dorinka)

 

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button