DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

Vrijedni i talentirani mladi glazbenici ponos i dika slatinske Glazbene škole Milka Kelemena

Glazbena škola Milka Kelemena ponosna na svoje mlade glazbenike iliti polaznike škole, ali i njihove mentore, nastavnike škole i ove je godine organizirala dodjelu priznanja i diploma u kojoj je jučer navečer pripomogao i sam gradonačelnik Slatine Denis Ostrošić.

Prisustvovali su i više nego zaslužni učenici škole, njihovi mentori, roditelji, rođaci….

Da se trud isplati dokazali su i polaznici i nastavnici slatinske glazbene škole. I više nego dobro pripremljeni sudjelovali su na brojnim natjecanjima, trud je urodio plodom i rezultirao odličnim plasmanima.

Sve je to izloženo „crno na bijelo“ na velikom panou u holu slatinske glazbene škole.

Ostvareni su uspjesi na međuškolskim, međužupanijskim pa i međunarodnim natjecanjima…

Da mu je „srce puno ponosa“, dalo se naslutiti a to je i dokazao svojim emotivnim govorom, sam ravnatelj Glazbene škole Milka Kelemena Slatina Antonio Brzica. Od samoga početka na čelu je ove slatinske obrazovne ustanove i nema ponosnijega od njega na svaki ostvareni uspjeh svakoga pojedinog učenika.

Čestitke nagrađenima uputio je i slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić, sretan što se ime Slatine pronosi na ovako lijep način.

Jučerašnja dodjela priznanja i diploma najboljima od najboljih započela je i završila glazbenim brojem ili bolje rečeno, efektnom izvedbom naših mladih talenata, učenika slatinske glazbene škole.

„Točku na i“ stavila je mala zakuska namijenjena svima prisutnima, koja je uslijedila odmah po završetku svečanog dijela.

(tks /Foto: Tea Kiš Slačanac)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button