NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICARADIO EMISIJE

Vrijedna Udruga Motiv sprema ”Kofer” i otvara prvi ”Slatinski biser”

Slatinska Udruga Motiv za kraj godine u suradnji sa Turističkom zajednicom Grada Slatine priprema još dva događaja. Radi se o ”Koferu” ,odnosno seriji putopisnih predavanja koja će u Art dvorani slatinskog  kina držati naši sugrađani o svojim iskustvima i dogodovštinama zabilježenim i doživljenim na putovanjima diljem svijeta, i o ” Slatinskom biseru” – utrci za sportaše rekreativce koja će se održati posljednjeg dana ove godine (31.prosinca) sa startom i ciljem na slatinskom vidikovcu. I jedan i drugi događaj najavljeni su u službenom kalendaru ”Prosinca u Slatini”, a osim TZ grada, suorganizaciju ”Kofera” potpisuje i Pučko otvoreno učilište.

Oba događaja danas nam je uživo u programu Radio Slatine detaljno najavila Marika Marić predsjednica itekako aktivne Udruge za održivi razvoj i rekreaciju MOTIV. Osim ovih najava slušateljima našeg radija iznijela je i informacije s čime su se bavili članovi Motiva u posljednje vrijeme,  pa smo tako doznali da su uspjeli u slatinskoj okolici službeno označiti pet novih biciklističkih staza, a sve u cilju promocije vlastitog grada i obogaćivanja njegove turističke ponude.

Također, jedan  član Motiv-a, trenutno se nalazi na zagrebačkom Sljemenu gdje se educira na temu održavanja i postavljanja skijaških staza, pa će njegovo novostečeno znanje itekako dobro doći već možda i ove godine,  kada prvi deblji snježni nanos prekrije slatinsko skijalište Tominac. Naime, članovi udruge Motiv zajedno s članovima Skijaškog kluba Slatine već neko vrijeme zajednički planiraju i rade na dočeku nove sezone, a sve u svrhu kako bi još dodatno obogatili ponudu ove atraktivne slatinske turističke lokacije. (dj)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button