DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Vretenci sudjelovali na 11. Sportskim susretima udruga osoba s intelektualnim teškoćama u Krapini

U organizaciji Hrvatskog saveza udruga osoba s intelektualnim teškoćama i Udruge osoba intelektualnim teškoćama Krapina, proteklog su vikenda u Krapini (Đurmanec) održani 11. Sportski susreti udruga osoba s intelektualnim teškoćama.

Kao i prethodnih godina, igre su organizirane tako da svaka igra ujedno predstavlja i jedno radno mjesto na kojem se istovremeno nalaze 4 ekipe.

Igre u kojima su natjecatelji sudjelovali su; „Nošenje lopte u žlici“, „Karike na marike“,  „Bacanje loptice u koš“, „Potezanje konopa“ i „Štafeta s kvačicama“.

Slatinsku Udrugu Vretenac na natjecanju su predstavljali članovi Matej Teglović, Senka Jung i Goran Grahovac u pratnji predsjednice Udruge Patricije Karaman i volontera Patrika Karamana.

U sklopu samog natjecanja sudjelovalo je 20-ak udruga s područja cijele Republike Hrvatske, no to nije spriječilo Vretence u osvajanju 1. mjesta i pehara u igri „Karike na marike“.

– Sreća, ponos i veselje samo su neki od osjećaja koji su se isprepletali ovaj vikend, ali druženje s našim prijateljima iz drugih udruga te podrška koju smo jedni drugima pružili na terenu je nešto što je teško opisati riječima i razlog zbog kojeg smo se kući vratili puna srca.
Slike govore puno više, te se nadamo da će Vam prenijeti barem djelić atmosfere. Uživajte sa nama i hvala Vam svima na podršci!, – poručuju slatinski Vretenci.
(mf/Izvor: UOSIT Vretenac Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button