NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

Vretenci pripremaju izložbu za Valentinovo u petak, 10. veljače

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Vretenac Slatina punim plućima sudjeluje gotovo u svim društvenim aktivnostima na području grada pa tako i obilježavanju važnih datuma.

Tradicija ove udruge postala je i proslava Valentinova koje će i ove godine obilježiti „Štandom ljubavi“ u sklopu kojega će u petak, 10. veljače od 9 do 12 sati na Trgu sv. Josipa u Slatini na lokaciji uz središnji gradski park predstaviti svoj kreativni rad građanima Slatine.

Na ovoj će se izložbi moći vidjeti tematski predmeti vezani uz Dan zaljubljenih, Valentinovo, a koje su izradili korisnici udruge zajedno sa svojim majkama na redovitim tjednim radionicama u prostorijama udruge u EPIcentru Sequoia Slatina.

Svim posjetiteljima „Štanda ljubavi“ slatinski će Vretenci pomoći pronaći neku sitnicu s izložbe kojom će moći iskazati ljubav i poštovanje prema svojim voljenima, a na njima je da ostave skromnu donaciju koju će Vretenci iskoristiti za nabavu novih materijala za izradu kreativnih predmeta za neku drugu prigodu.
(Mihaela Feldi/Foto: Damir Jukić, arhivska fotografija)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button