NASLOVNICAUDRUGE

Vretenci predstavili štand ljubavi

Povodom Valentinova Udruga Vretenac pripremila je  izložbu radova članova udruge. Svoje prigodne uratke nastale na radionicama udruge članovi Vretenca u pratnji roditelja i volontera izložili su danas u samom centru Slatine na izložbenom štandu prigodno nazvanom ”Štand ljubavi”.
S obzirom na ”valentinovsku  groznicu”  štand Vretenaca zahvaljujući krasnim radovima itekako je zračio ljubavlju. Druga je to godina za redom kako Vretenci i na ovaj način prezentiraju rad svoje udruge kao i samu udrugu Slatini odnosno njezinim građanima. Kako smo doznali od Julijane Pavlešić jedne od koordinatorica ove akcije i volonterke udruge, ovi oku i još više srcu dopadljivi radovi nastali su na radionicama što ih udruga za svoje članove  organizira svakog četvrtka. Osim samih Vretenaca na izradi radova pripomogli su i njihovi roditelji te volonteri.
Od šarolike ”ljubavne” ponude koja je uključivala razne privjeske od vune, ruže izrađene od papira, licitarska srca, jutene vrećice, jastučiće, pletena srca, svatko je od prolaznika mogao odabrati nešto za sebe odnosno svoje voljene te dobrovoljnim novčanim prilogom pomoći radu ove slatinske udruge.
(dj/Foto: Damir Jukić)


 

 

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button