DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Vretenci izložili svoje božićne dekoracije

Slatinski su Vretenci i povodom predstojećeg Božića bili vrijedni na svojim radionicama te su u proteklih više od mjesec dana izrađivali razne božićne dekoracije, a sve da bi ih još jednom izložili na svome božićnom štandu.

-Vrlo je hladno, ali mi smo, danas tijekom prijepodneva, u božićnom duhu, došli pokazati  što smo sve napravili na na našim druženjima. Drago nam je kada netko zastane na našem štandu,ovdje u središtu grada, pogleda naše uratke i na kraju nas nagradi nekom novčanom donacijom,rekla nam je jutros Ana Teodorović,voditeljica radionica i drugih aktivnosti Vretenaca u okviru projekta CRES- Cjeloviti pristup razvoju vještina za uspjeh i samostalnost osoba s intelektualnim teškoćama.

Korisnici Udruge osoba s intelektualnim teškoćama “Vretenac” Slatina, autori su brojnih dekoracija za božićno drvce ali i drugih božićnih ukrasa-vijenaca za vrata,svijećnjaka,,snježnih kugli…

Na njihovom štandu su se mogle vidjeti i šalice s motivima vretenaca te simboličnom donacijom Udruzi, postati i vlasnicima ne samo šalica nego i svega ostaloga sa štanda .

Inače,upravo ove donacije su izuzetno važne slatinskim Vretencima jer im omogućuju kupnju materijala za neke buduće radionice na kojima će se oni moći opet podružiti i stvoriti nove zanimljive kreacije.

(Tekst i Foto:Tea Kiš Slačanac)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button