NASLOVNICAŽUPANIJA

VPŽ ima četiri kandidata za nagradu Suncokret ruralnog turizma Hrvatske, oni su: Podrum Vineda, Pitomačka pivovara, Dravska priča, te manifestacija – Slavonija i Podravina Wine not?

Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj “Klub članova Selo” provela je ovih dana evaluaciju projekata, koje je za nagradu prijavila Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, a da se ruralni turizam razvija u dobrom smjeru pokazuje i velika kvaliteta prijavljenih projekata. Dodjela nagrade Suncokret ruralnog turizma Hrvatske održat će se od 27. do 30. travnja u cavtatskom hotelu Croatia, u sklopu 5. međunarodnog kongresa o ruralnom turizmu.

Priznanje Suncokret ruralnog turizma Hrvatske projekt je u sklopu kojeg se jednom godišnje ocjenjuju turistička seljačka gospodarstva, tradicijska domaćinstva, tradicijske gastronomije, vinski i craft turizam, aktivni turistički sadržaji u ruralnom prostoru, ruralno turistički projekti, kao i oni koji se bave zaštićenim i marketinškim oznakama. Ova akcija jedinstveno je ocjenjivanje najboljih programa, projekata ili aktivnosti kako bi se očuvala hrvatska izvornost, omogućio nastanak ruralnog turističkog proizvoda i usluga uz promociju i razvoj ruralnih krajeva. Veliki interes za ovo tradicionalno natjecanje, koje se održava već devetu godinu, pokazuje i broj od 138 prijavljenih projekata iz cijele Hrvatske.

U Virovitičko-podravskoj županiji kandidirani su: Podrum Vineda d.o.o., Pitomačka pivovara d.o.o., JU za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom Dravska priča i Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije s manifestacijom: Slavonija i Podravina Wine not? (virovitica.info, Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj “Klub članova Selo”, Fotografija/Ilustracija: Kristijan Toplak)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot