CORONAVIRUS INFONASLOVNICA

VPŽ i šesti dan bez novooboljele osobe na koronavirus. Dvoje do sada pozitivnih više nemaju simptome!

Dugo smo bili jedina županija u koju nije došao zloglasni virus, ali rekli smo da nam pravi izazov dolazi tek kada se pojave prve osobe oboljele koronom.

Pokazalo se da se i sa tim izazovom znamo dobro nositi jer već 6. dan nemamo novooboljelih, a prvih dvoje se uspješno oporavljaju i više nemaju simptome.

Do sada je testiran 81 uzorak, 79 ih je bio negativan. U posljednja 24 sata, djelatnici Policijske uprave Virovitičko-podravske, provjerili su 43 osobe poštuju li mjere samoizolacije. Nitko ih nije kršio. Hvala vam jer ste odgovorni, kako prema sebi, tako i prema drugima, u borbi protiv korona virusa, čuvanje našeg zdravlja je čuvanje zdravlja sviju nas.

Istodobno, kroz županijske prometne punktove, prošlo je 3.169 vozila u kojima je bilo 3.900 osoba. Od njih, nitko nije kršio mjere samoizolacije, devetero je putovalo na odredište gdje će je provoditi, a osmero je bilo bez propusnica. Svakim danom na području Hrvatske imamo sve manje oboljelih, a to je i vaša zasluga dragi naši stanovnici Virovitičko-podravske županije. No, nemojte se opuštati, poštujte epidemiološke i sigurnosne upute, budite strpljivi, savjesni i odgovorni.

Hvala svima koji poštuju mjere i slušaju upute! #ostanidoma (mk)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button