Home / CRNA KRONIKA / Vožnja prevelikom brzinom u Šaševu

Vožnja prevelikom brzinom u Šaševu

Od početka perioda neuobičajeno toplog vremena za ovo doba godine, policijski uređaji za nadzor brzine kretanja vozila bilježe povećane brzine kretanja vozila na našim prometnicama. Tako je kamerom u Šaševu jučer, 17. prosinca u 18,25 sati utvrđena brzina kretanja osobnog vozila u tranzitu od čak 169 km/h.

Obzirom da je na tom dijelu prometnice ograničenje brzine kretanja u naselju 70 km/h, nakon što se utvrdi počinitelj ovog prekršaja biti će mu izrečena kazna od najmanje 10 000 kn, 3 mjeseca zabrane upravljanja motornim vozilom i 6 negativnih prekršajnih bodova.

Kako se, uz upravljanje vozilom pod utjecajem alkohola, nekorištenje sigurnosnog pojasa i nepropisno korištenje mobitela, upravljanje vozilom nepropisnom ili neprilagođenom brzinom smatra jednim od četiri najčešća ubojice u prometu i jednim od najtežih prekršaja upozoravaju se vozači motornih vozila da prilagode brzinu kretanja vozila uvjetima na cesti i svakako poštuju ograničenja brzine kretanja na dijelu prometnice kojom se kreću u cilju vlastite sigurnosti i nedovođenja u opasnost svih drugih sudionika u prometu, stoji u priopćenju Policijske uprave virovitičko-podravske.

PU virovitičko-podravska

x

Check Also

Fotovideo-klub Slatina organizira susrete foto klubova Slavonije i Baranje u subotu, 25. siječnja

Fotovideo-klub Slatina po prvi put organizira susrete foto klubova Slavonije i Baranje i tim povodom ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org