Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
KULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

Volonterski klub IOŠ Slatina za Božić daruje djecu u SOS Dječjem selu Hrvatska

Vrijedni učenici iz Industrijsko-obrtničke škole Slatina i članovi školskog Volonterskog kluba pod mentorstvom knjižničarke Svjetlane Dupan i ove su godine pokazali svoju velikodušnost, empatiju i humanost prema najranjivijima. Ove su godine za božićne blagdane razveselili djecu u SOS Dječjem selu za koje su napravili osam papirnatih torti sastavljenih od ukupno 96 slatkih paketića. Učenici su sami izradili i ukrasili kutijice i donirali sve slatkiše.

Za ove su božićne blagdane napravili papirnate torte i za izbjeglice iz Ukrajine koji su na privremenom smještaju u Hotelu Višnjica nedaleko Slatine, a prijašnjih su godina za Božić i Uskrs na isti način darivali i djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi u Dječjem domu Zagreb.

Ovim skromnim poklonima učenici žele ostaloj djeci uljepšati božićne blagdane i razveseliti ih te im zaželjeti sretan i blagoslovljen Božić i sretnu Novu godinu!
(mf/Izvor: IOŠ Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button