DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

Volonterski klub Industrijsko-obrtničke škole Slatina za SOS dječje selo Ladimirevci

Volonterski klub Industrijsko-obrtničke škole Slatina nastavlja praksu božićnog darivanja djece bez roditelja ili odgovarajuće roditeljske skrbi.

I ove su godine učenici donirali bombone kojima su napunili ukrašene papirnate torte izrađene na radionicama i na taj način razveselit će stotinjak mališana te im slatkim darovima i čestitkom prepunom lijepih želja poručiti da misle na njih u ovo predblagdansko vrijeme.

Ove je godine u organizaciji školskog Volonterskog kluba koji vodi knjižničarka Svjetlana Dupan ukupno odrađeno osam humanitarnih radionica i izrađeno je osam torti, a svi slatki darovi jučer su poslani u SOS selo Ladimirevci.

– Volontersko klub IOŠ Slatina duži niz godina na ovaj način razveseljava mališane u Dječjem domu Zagreb i u SOS selu Ladimirevci i ovoj se humanitarnoj akciji svake godine odazove velik broj učenika, nastavnika kao i ravnatelj škole Mladen Graovac. Veliko nam je zadovoljstvo razveseliti djecu ovim skromnim poklonima i u tome ćemo ustrajati i u budućnosti, – istaknula je voditeljica Volonterskog kluba Svjetlana Dupan.

(mf; Izvor: IOŠ Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button