NASLOVNICAOPĆINEUDRUGE

Voćnski dragovoljci i veterani Domovinskog rata održali redovnu godišnju izvještajnu skupštinu

Sinoć (četvrtak) je u Domu udruga ”Dudnjak” u Voćinu održana redovna godišnja izvještajna skupština Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak Voćin.

 
Skupština je započela intoniranjem hrvatske himne i odavanjem počasti svim poginulim, umrlim i nestalim hrvatskim braniteljima minutom tišine, nagon čega je izabrano Radno predsjedništvo kojim je predsjedao Darko Božičković, predsjednik udruge. 
 
Nakon pozdravnih riječi svim nazočnima, predsjednik Božičković podnio je izvješće o radu udruge u prošloj godini, dok je financijsko izvješće za isti period podnio tajnik udruga Josip Martić. Izvješće Nadzornog odbora podnio je Dragutin Medved, a izvješće Suda časti Drago Božičković. Plan rada i financijski plan za 2024. godinu iznesao je predsjednik Darko Božičković. Tako je na skupštini odlučeno da se članarina neće mijenjati, a iznosi 10 eura. Sva su izvješća jednoglasno usvojena od strane nazočnih članova.
 
Uslijedile su pozdravne riječi gostiju. Božičković je dao riječ svim predstavnicima i predsjednicima udruga koji su nazočili skupštini, koji su svi odreda pohvalili rad ove jedine braniteljske udruge s područja općine Voćin, a načelnik Općine Voćin Predrag Filić je istaknuo kako će UDVDR Ogranak Voćin i nadalje u svom radu imati njegovu i potporu Općine.

mf (adf; Foto: D. Fišli) 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button