DOGAĐANJAGOSPODARSTVONASLOVNICAOPĆINEUncategorizedŽUPANIJA

Voćin dobio prekrasan sportski kompleks: Izgrađeno dječje i rekreacijsko igralište, te sanirana površina rukometno-malonogometnog i košarkaškog igrališta

Voćinski rekreativci, a ponajviše djeca, dobili su prekrasan višenamjenski sportski objekt koji se nalazi odmah uz nogometno igralište te nedaleko Osnovne škole Voćin i Dječjeg vrtića Jelenko. 
 
Kroz dva projekta, koje su sufinancirali Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije i Ministarstvo turizma i sporta, te dijelom Općina Voćin izgrađeno je dječje i rekreacijsko igralište, a sanirana je i površina rukometno-malonogometnog i košarkaškog igrališta. Izgradnja dječjeg i rekreacijskog igrališta vrijedna je 61.204,93 €, od čega je Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije projekt sufinanciralo sa 22.695,60 €, dok je Općina sudjelovala sa 38.509,33 €. Sanacija površine rukometno-malonogometnog i košarkaškog igrališta vrijedna je 64.486,262 €, od čega je Ministarstvo turizma i sporta projekt sufinanciralo sa 35.870,385 €, a Općina je sudjelovala sa 28.615,877 €. 
 
Ova dva projekta u četvrtak (9. ožujka) je obišao pročelnik za gospodarstvo i poljoprivredu Virovitičko-podravske županije Bojan Mijok u pratnji predsjednika Općinskog vijeća Općine Voćin Roka Perića i pročelnika Jedinstvenog upravnog odjela Općine Voćin Simodejana Perića. Za viđeno, pročelnik Mijok imao je samo riječi hvale. (nm/adf; Foto: D. Fišli)
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button