NASLOVNICAOPĆINE

Vlado Rastija je novi/stari predsjednik Vatrogasne zajednice općine Sopje

Vatrogasna zajednica općine Sopje u Vatrogasnom domu u Sopju je održala svoju redovnu godišnju izvještajnu skupštinu, koja je ujedno bila i izborna. 
 
Nakon intoniranja hrvatske i vatrogasne himne, te odavanja počasti svim smrtno stradalim i umrlim vatrogascima te poginulim hrvatskim braniteljima minutom tišine, izabrana su radna tijela skupštine. Podnesena izvješća o radu i financijama u 2021. godini su jednoglasno usvojena, a potom se krenulo u izbor novih tijela VZO Sopje. Za predsjednika je ponovno izabran Vlado Rastija, a članovi predsjedništva su: Toni Brezović (Vaška), Ivan Grgić (Sopje), Adam Pinter (Gornje Prijedrevo), Dražen Golubić (Vaška), Jozo Šantak (Sopje) i Mihael Šipoš (Sopje). Zapovjedništvo VZO Sopje u novom četverogodišnjem mandatu čine: Josip Špoljarić (Sopje), Bernard Štefanović (Sopje), Vladimir Dvojak (Vaška) i Vjekoslav Puškarić (Gornje Prijedrevo). U Nadzorni odbor su izabrani: predsjednik Damir Trošić (Vaška), te članovi Antonio Krušelj (Sopje) i Tomislav Kokorić (Gornje Prijedrevo). Sud časti čine: predsjednik Božo Grgić (Sopje), te članovi Branimir Heđi (Vaška) i Josip Buljevac (Gornje Prijedrevo).
Novi/stari predsjednik Vlado Rastija se članovima zahvalio na reizboru, te iznio plan rada i financijski plan za naredni period. I ta su izvješća jednoglasno usvojena. 
Na skupštini su, između ostalih, nazočili načelnik Općine Sopje Berislav Androš i županijska vatrogasna zapovjednica Matelja Fras Venus, a u svojim obraćanjima su pohvalili dosadašnji rad Zajednice, uputili su čestitke novoizabranima, te rekli kako će vatrogasci s područja općine Sopje i nadalje imati njihovu podršku.
mf (adf; Foto: J. Špoljarić i D. Fišli)

Related Images:

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button