DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Vladimir Domić ponovno izabran za predsjednika Udruge umirovljenika Slatina

Udruge umirovljenika Slatina jučer je u svojim prostorijama održala redovnu izbornu skupštinu kojoj je pristupilo ukupno 83 člana.

U skladu s epidemiološkim mjerama uslijed epidemije koranavirusa, izborna skupština je održana bez velikog okupljanja već su se članovi pojedinačnim dolaskom mogli izjasniti po pojedinim točkama dnevnog reda o odabiru vodstva Udruge. Isto tako bilo im je omogućeno telefonsko i elektroničko glasovanje putem Facebooka za sve one koji nisu bili u mogućnosti doći osobno.

Za sve članove koji su tijekom dana posjetili Udrugu i izašli na glasovanje, organiziran je mali domjenak vodeći računa o dozvoljenom broju osoba koje su na taj način mogle porazgovarati i kratko se podružiti budući da se mnogi od njih međusobno nisu vidjeli duže vremena.

Izvješće o radu u prošloj godini i plan rada za 2021. godinu iznio je predsjednik Udruge Vladimir Domić te tom prigodom naglasio kako su svi zadaci u prošloj godini uspješno izvršeni s nadom da će se situacija normalizirati u ovoj godini te dopustiti provođenje raznih aktivnosti na koje su slatinski umirovljenici navikli kroz plan i program rada Udruge. Udruga je uspješno završila nekoliko projekata te je u velikoj mjeri obnovila svoje prostorije pomoću raznih donacija. 

Za novog predsjednika ponovno je izabran Vladimir Domić, a za zamjenika predsjednika Nikola Grahovac. Osim par sitnih promjena vezanih za članove pojedinih odbora, Udruga je ostala u više-manje jednakom sastavu.

Udrugu je posjetio i gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić koji je pohvalivši njihov rad, čestitao predsjedniku Domiću na još jednom osvojenom mandatu u kojemu će se nastaviti i više nego dobra zajednička suradnja između Udruge umirovljenika i Grada Slatine.

Predsjednik Domić zahvalio se svima koji su se s obzirom na trenutačnu epidemiološku situaciju odazvali skupštini i iskazali mu povjerenje, te izrazio nadu da će se, kada se steknu povoljniji uvjeti, članovi Udruge moći okupiti u većem sastavu te svečano proslaviti 75. obljetnicu osnutka i pritom prijateljskim organizacijama dodijeliti prigodne zahvalnice za njihov doprinos radu Udruge.
(Mihaela Feldi/Foto: Nikolina Mažar, Robert Turkalj)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button