DOGAĐANJANASLOVNICA

Vladimir Domić ponovno izabran za predsjednika Udruge umirovljenika Slatina

Danas je u Hrvatskom domu u Slatini održana redovna izborna skupština Udruge umirovljenika Slatina kojoj je prisustvovalo  74 člana udruge.

Izvješće o radu u prošloj godini i plan rada za 2017. godinu iznio je predsjednik Udruge Vladimir Domić te naglasio da su svi zadani zadaci u prošloj godini izvršeni. Posebno je istaknuo  uspješnu proslavu 70-te godišnjice rada udruge te srebrnu plaketu koju je Udruga dobila na  svečanoj sjednici Grada Slatine. U planu za 2017. godinu naglasio je da se osim redovnih aktivnosti planira i uređenje prostorije udruge u suradnji s Gradom Slatinom.

Skupština je nakon prihvaćanja izvješća održala  izbor novog predsjednika. Za novog predsjednika ponovno je izabran  Vladimir Domić, a za zamjenika predsjednika Nikola Grahovac.

 

Gradonačelnik  Grada Slatine Ivan Roštaš čestitao je na ponovnom izboru predsjedniku Domiću  i naglasio dobru suradnju koju udruga ima s Gradom Slatina.. Naglasio je da se prate natječaji na koje bi se udruga uz stručnu pomoć Gradske razvojne agencije Slatina i Grada Slatine  mogla kandidirati kako bi se zajedničkim snagama uredila prostorija udruge za projekte i aktivnosti koje Udruga umirovljenika provodi. Iskoristio je priliku i predao Ugovor o financiranju projekata udruge predsjedniku Domiću, koji je  bio spriječen prisustvovati potpisivanju održanom ranije ovog tjedna u Gradu Slatini.

 

Na kraju Skupštine predsjednik Vladimir Domić uručio je,  uz pomoć gradonačelnika Slatine Ivana Roštaša i ravnateljice Zavičajnog muzeja Slatina Dragice Šuvak, zlatne plakete za dugogodišnji rad u Udruzi umirovljenika Bato Slavi, Ćutić Ivanki, Mandl Ivanu, Bućan Milanu, Kajser Stjepanu i Grahovac Nikoli.

 

Skupštini su također među brojnim gostima prisustvovali i predstavnici podružnica Udruge umirovljenika sa područja županije,  ravnateljica Zavičajnog muzeja Dragica Šuvak,  predstavnici Slatinske banke…(mt)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button