NASLOVNICAŽUPANIJA

Vlada RH prihvatila pokroviteljstvo nad 25. međunarodnim sajmom gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede “Viroexpo” 2020. godine, koji će se u Virovitici održati od 13. do 15. ožujka

Na sjednici Vlade RH koja je održana uz predsjedavanje premijera Andreja Plenkovića, prihvaćeno je pokroviteljstvo nad 25. međunarodnim sajmom gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede “Viroexpo” 2020. godine, koji će održati u Virovitici, od 13. do 15. ožujka 2020. godine.

– Viroexpo je prerastao u sjajan međunarodni sajam i sa zadovoljstvo prihvaćamo pokroviteljstvo – naglasio je predsjednik Vlade RH Andrej Plenković.

Već godinama, sajam uspješno organiziraju: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, dok je tehnički organizator je Viroexpo d.o.o.. Zemlja partner jubilarnog 25. Viroexpa će biti Savezna Republika Njemačka, a Županija partner, Koprivničko-križevačka županija.
(www.vpz.hr,www.vlada.hr)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button