NASLOVNICAŽUPANIJA

Vlada RH: Potpisan je ugovor o dodjeli 50 milijuna kuna Općoj bolnica Virovitica za projekt izgradnje dnevne bolnice i opremanje pet operacijskih sala…

U nazočnosti predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića, u Banskim dvorima, s 11 zdravstvenih ustanova, potpisani su ugovori o dodjeli bespovratnih sredstava unutar Poziva na dostavu projektnih prijedloga: Poboljšanje isplativosti i pristupa dnevnim bolnicama i/ili dnevnim kirurgijama, u okviru Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.“. među kojima je i projekt Opće bolnice Virovitica vrijedan 50.000.000,00 kuna.

Ugovore su potpisali ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac, ministar zdravstva Milan Kujundžić, ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije (SAFU) Tomislav Petric i ravnateljica Opće bolnice Virovitica Mirjana Peček. Svečanosti potpisivanja, između ostalim, nazočila je i obnašateljica dužnosti župana Sanja Bošnjak.

Projekt Opće bolnice Virovitica, čiji je osnivač Virovitičko-podravska županija, napisala je VIDRA Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, a nesebičnu potporu projektu, između ostalih, dali su ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, kao i ravnatelj SAFU-a Tomislav Petric… (www.vpz.hr, www.vlada.hr, Fotografija: screenshot YouTube Vlada RH, Facebook)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button