NASLOVNICAŽUPANIJA

Na Visokoj školi Virovitica, u ljetnom upisnom roku, mjesto je pronašlo budućih 113 studenata, popunjen je Studij Računarstva i Menadžmenta, za jesen je slobodno još 7 mjesta

Ukupno 113 studenata upisano je u prvu godinu negok od studijskih programa Visoke škole u Virovitici, a dobrodošlicu im je zaželio dekan Oliver Jukić sa suradnicima.

Naime, nakon rekalkuliranja statusa u NISPVU, sukladno odabranim prioritetima i osvojenim bodovima na državnoj maturi, po smjerovima broj studenata koji imaju pravo na upis je sljedeći:

Studij Računarstvo, smjer Programsko inženjerstvo: 30/30

Studij Menadžment, smjer Informatički menadžment: 30/30

Studij Menadžment, smjer Menadžment ruralnog turizma: 26/30

Studij Poduzetništvo, smjer Poduzetništvo usluga: 27/30

Preostalih 7 mjesta, te eventualno mjesta koja ostanu slobodna, ako se netko ipak. ne pojavi na upisima, bit će dostupna za prijavu na jesenskom roku.

Svim novoupisanim strudentima, kao i studentima koji već studiraju u Virovitici, uz menzu, kafić i potpuno renoviranu zgradu Visoke škole, od listopada će na raspolaganju biti i 108 ležajeva u novosagrađenom studentskom domu. Natječaj za smještaj u studentski dom, očekuje se da će biti objavljen od kraja srpnja. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button