DOGAĐANJANASLOVNICAOD SVEGA POMALO

Višnjica plesala u ritmu maski i humanosti

Sinoć je  u restoranu Višnjica održan 17. tradicionalni maskenbal u organizaciji članica Lions kluba Slatina. I ovogodišnje izdanje maskenbala bilo je dobrotvornog karaktera, a ponovno su za dobru atmosferu i ples do dugo u noć bili zaduženi članovi Tamburaškog sastava Fantasia. Maskenbal na Višnjici ponovno je privukao veliki broj gostiju, a i maske su bile i više nego maštovite.

Na bogatom i odlično osmišljenom programu maskenbala bila je i aukcija slika. Aukcijom prikupljena sredstva biti će uručena nadaleko poznatoj Slatinčanki Jadranki Srdoč jednoj od osnivačica Lions kluba Slatina koja godinama sudjeluje i organizira društveno-kulturni život Slatine, a za potrebe njezine daljnje rehabilitacije uslijed pretrpljenog moždanog udara.  Nagrade za naj maske dijelile su se u čak 9 kategorija. Sva maskirana djeca koja su jučer sa svojim roditeljima bila na Višnjici dobila su čokoladu i zahvalnicu. Nagradu za najveseliju masku dobio je ”pogrebnik iz saloona Wild western”.

Posebna nagrada završila je u rukama ”crnkinje iz plemena Maja”. Najaktualniju nagradu odnijeli su  ”Melania i Donald Trump”. Najoriginalnija maska bila je ona ”barske dame iz saloona Wild western”. Poznati slatinski umirovljeni stomatolog Milenko Plantak zavrijedio je prilično nezahvalnu nagradu  najmanje zamaskirane osobe. Najbolju skupnu masku imale su pripadnice ”hrvatske vojske” dok je za najbolju pojedinačnu masku proglašena ”riba iz Savudrijske vale” koja je osim sponzorskim nagradama nagrađena i reljefnim staklom radom Marije Emberger.

Nagrade za najbolje maske donirali su Mesoprerada, Šapica, Glamour, Vina Kufner, Vinarija Halas,Pilana God … Određenu količinu novčanih sredstva donirali su mnogi znani i neznani ljudi velika srca, čak i oni koji su sinoć bili spriječeni doći, a kojima kao i svima ostalima na tome i ovim putem u ime Lionsica zahvaljuje predsjednica kluba  Alenka Butorac. (dj / Foto: R. Turkalj)


 

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button