DOGAĐANJANASLOVNICASPONZORIRANA OBJAVA

Virovitičani dobili još suvremeniji i veći prodajni centar PEVEX

PEVEX nastavlja investirati u prodajne centre, pa je nakon višemjesečnih radova danas službeno predstavljen novouređen, veći, opremljeniji i osuvremenjen prodajni centar u Virovitici. Rezultat je to kompanijske strategije kojoj je cilj kontinuirano ulaganje u modernizaciju prodajnih mjesta, energetsku učinkovitost te tehnološku opremljenost.

Na prostoru od gotovo 5.000 m2 kupcima u Virovitici dostupan je veći asortiman, gotovo 25000 artikala s mogućnošću kupovine preko usluge Click & Collect  ili preko narudžbe u samom prodajnom centru.

Novouređeni prodajni centar u koji je dosad PEVEX investirao gotovo 4,5 milijuna eura potpuno je prilagođen zahtjevima kupaca pa osim većeg broja parkirnih mjesta, ima osigurano i parkirno mjesto za punjenje električnih vozila. U idućim danima kreće izgradnja solarnih panela, odnosno solarne elektrane na prodajnom centru Virovitica, čime PEVEX smanjuje potrošnju električne energije, doprinosi borbi protiv klimatskih promjena ali i ostvaruje financijske uštede. Podsjetimo, PEVEX već ima solarne elektrane u svim prodajnim centrima koji su vlasništvo kompanije.

„Drago mi je da smo u Virovitici napravili ljepši, veći i uređeniji prodajni centar PEVEX. Stari prostor nije zadovoljavao naše standarde, a novouređenim i opremljenim prodajnim prostorom pokazujemo koliko nam je važan ovaj grad, naši kupci i njihovo zadovoljstvo, naravno uz naše zaposlenike, koji su nam na prvome mjestu. Riječ je o ulaganju koje je za nas potpuno opravdano i dio PEVEX-ove strategije jer smatramo da kupci zaslužuju imati ugodno iskustvo kupovine kod nas – rekao je predsjednik Uprave PEVEX-a Krešimir Bubalo te dodao kako kompaniji predstoje velika investicijska ulaganja budući da uskoro kreću i gradnje još jednog prodajnog centra, ali i centralnog skladišta. 

Kupcima je u Virovitici omogućena kupovina kompletnog asortimana PEVEX-a s atraktivnim cijenama iz osam prodajnih programa: Građevina i boje, Željeznarija, Vrt i sezona, Elektronika, Dom i dizajn, Keramika i sanitarije, Kućanski uređaji te roba Široke potrošnje. To PEVEX čini prvim izborom u „Uradi sam“ segmentu ali je i specifični trgovački lanac u kojem se mogu kupiti prehrambeni artikli, pomagala za kućanstvo, sredstava za čišćenje kao i širok spektar proizvoda za osobnu higijenu.

Novost je i kafić SAMOFINO koji je u sklopu prodajnog centra.

Dodatne pogodnosti čine besplatno preuzimanje robe koja je naručena u prodajnom centru ili putem PEVEX-ove internet trgovine, kao i povoljna dostava na kućnu adresu.

Prodajni centar PEVEX Virovitica nalazi se na adresi Ote Horvata 4, a sve kupce očekuju prigodni popusti i akcije na posebno označene artikle uz PEVEX klub karticu. Podsjetimo, nakon što je pet godina bio u unajmljenom prostoru, prodajni centar u Virovitici PEVEX je kupio prije dvije godine.

(SPONZORIRANA OBJAVA)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button