DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Virovitica slavila u Slatini

Jučer su se u prijateljskom rukometnom susretu, a koji se igrao u sklopu programa obilježavanja Dana grada, u Slatini sastali domaćin Slatina i gosti RK Viro iz Virovitice.

U uvijek zanimljivom obračunu dva velika županijska rivala ovog puta slavili su Virovitičani i to potpuno zasluženo rezultatom 34:31.

Brojne tehničke pogreške, lako ”prodane” lopte, puno dekoncentracije u obrani, jasni su pokazatelji da je Slatina tek na početku priprema. Veseli napadačka raspucanost Repića strijelca 9 golova, a puno toga će u novoj sezoni ovisiti o igri Matije Lisinskog jučer daleko najraspoloženijeg igrača u redovima Slatine. Matija se zaustavio na brojci od 13 golova od kojih je 6 postigao s linije sedam metara. S druge strane terena također sa 13 golova neuhvatljiv za obranu Slatine bio je lijevo krilo Dominik Sabo.

Prijateljski susret

  • SLATINA                           31 (16)
  • VIRO VIROVITICA             34 (16)

SLATINA Dvorana SŠ Marka Marulića. Gledatelja: 70. Suci: Miroslav Josić i Goran Radonjić (Donji Miholjac).

SLATINA: Frajhaut, Fazekaš, Repić  9, Majstorović, Berkec 1, Miličić 2, Bot 4, Brnada, Dragojević 3, Rožanković, Lukac, Lisinski 13 (6), Škafar, Šomođi.

VIRO: Štimac, Kos 3, Flanjak 4, Vašarević 5, Dumović 6, Arsić 2, Rešetar, Meter, Sabo 13 (6), Pavić 1.

Utakmica između Rukometnog kluba “Slatina“ i Rukometnog kluba “Viro Virovitica“ organizirana je u sklopu programa „Rukomet je moja ljubav“ kojeg sufinanciraju Ministarstvo turizma i sporta i Grad Slatina. Ministarstvo turizma i sporta program sufinancira u iznosu od 64.476,80 kn. ( dj / Foto: Damir Jukić & Robert Turkalj)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button